måndag 12 maj 2014

Lånegarderoben presenterar stolt: Alice Fine

Under Lånegarderobens pop-up på Marabouparken kommer det finnas plagg att låna från ett flertal nya sponsorer. Vi är mycket stolta över dessa samarbeten och presenterar dem här på bloggen, först ut är fantastiska ALICE FINE.

ALICE FINE startades år 2010 av designern Karin Bjurström, målet var att skapa en kollektion som hon tyckte fattades på den svenska modescenen. ALICE FINEs vision är att kombinera en småskalig produktion av säsongsföljande ready-to-wear med en mindre kollektion av unika, handgjorda plagg och accessoarer.

ALICE FINE är ett varumärke som vill erbjuda sina kunder välarbetade plagg med hög modegrad och bra passform. Företaget arbetar aktivt med hållbarhet och återvinning och målsättningen är att framtida kollektioner ska innehålla fler kvalitéer; återvinningsbara genom tekniska eller biologiska system.

Som ett led i sitt hållbarhetsarbete väljer ALICE FINE även att samarbeta med Lånegarderoben, som på ett briljant sätt bidrar till att spara på naturens resurser och fungera som ett alternativ till konsumtion.


Läs mer på www.alicefine.com och kom och låna de fantastiska plaggen på helgens pop-up!