torsdag 17 april 2014

Lånegarderoben öppnar på Marabouparken för nya långlån!

Nu har det snart gått sex månader sedan vi introducerade det nya konceptet med långutlån av kläder och det har blivit dags att öppna upp Lånegarderoben igen! Det är tid för utlånade kläder att återlämnas samt för gamla och nya låntagare att göra nya lån. Vi är glada och stolta över att nu kunna presentera Lånegarderoben pop-up, som för första gången öppnar upp i Marabouparkens konsthall i Sundbyberg! Helgen den 17-18 maj finns vi på plats i samband med deras vårmarknad och öppning av nya utställningen Uppehåll i parken. Detta firar vi med våriga plagg från dom nya sponsorerna Kerber, Alice Fine, Kajsalovisa samt nya plagg från Filippa K!

Långlånet gäller i fyra månader och varje plagg kostar 100 kronor att låna för hela perioden. Antal plagg per låntagare är obegränsat och låntagaren ansvarar som vanligt för tvätt och skötsel av plagget. För dig som ska återlämna plagg vill vi påminna om att de ska vara tvättade och strukna vid återlämning så de kan lånas ut direkt till nya låntagare! Vissa plagg behöver kemtvättas. Detta sköter du bäst själv, och visar upp ett kvitto eller kemtvättstag på plagget vid återlämning. Medverka till att skapa ett bra utbud av kläder för denna pop-up!

Så ta med en vän och gör en heldag ute på Marabouparkens konsthall - låna kläder, gå på marknad, se konstutställningen, ta en fika eller ät en bit mat och njut av att sommaren snart är här! Under lördagen är det fri entré att se utställningen, sedan kostar det ordinarie entré 50 kronor. Självklart är det fri entré till alla som enbart vill till Lånegarderoben.

Lördag och söndag den 17-18 maj, kl 11-17
100kr/plagg
Marabouparkens konsthall
Löfströmsvägen 8, Sundbyberg


Vid frågor kontakta oss på


Läs mer om Marabouparken på

Varmt välkomna!